ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δημιουργεί διαρκώς νέες ανάγκες, που απαιτούν την «έξυπνη διαχείρισή» τους. Άνεση, ασφάλεια, ενεργειακή διαχείριση, συστήματα ελέγχου εισόδου, διαχείριση περιεχομένων multimedia, έλεγχος και επίβλεψη από απόσταση κ.α. είναι μερικές από τις βασικές αυτές ανάγκες.

Η DataCenter & Cloud Solutions προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αυτομάτου ελέγχου, υλοποιημένες απο εμάς με χρησιμοποίηση ανοιχτού κώδικα και κοινόχρηστων API και με δυνατότητα εγκατάστασής τους σε υπάρχουσες κατασκευές, χωρίς την ανάγκη για χαλάσματα ή σπασίματα τοίχων.

Καθώς ο προγραμματισμός και η υλοποίηση γίνεται εξολοκλήρου από εμάς οι τιμές μας είναι πολύ μικρότερες σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην ευρύτερη περιοχή. Ενδεικτικά για την εγκατάσταση πλήρους αυτοματισμού σε υπάρχουσα κατοικία (Έλεγχος όλου του φωτισμού και των πατζουριών, μετρητές ενέργειας, υλοποίηση εφαρμογής για έλεγχο απο κινητό, υλοποίηση βάσης δεδομένων για αποθήκευση των μετρήσεων ενέργειας, θερμοκρασιών κ.ο.κ.) οι τιμές αρχίζουν απο μόνο 20€ το τετραγωνικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις δύνατότητες του συστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ